Recenzije

9,4
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,5
Udobnost
9,5
Lokacija objekta
9,1
Sadržaji
9,3
Osoblje
9,7
Omjer cijene i kvalitete
9,2

Recenzije

    Iris
    me

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    26. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Marijan
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    31. kolovoza 2017.

    Topla preporuka!

    Suncobran na terasi sa južne strane sa pogledom na more, trebao bi biti standardna oprema (dobije se bez problema ako ga zatražite)
    Prijaznost i brižnost domaćina (čestitka i boca vina za suprugin rođendan), kvaliteta, čistoća i uređenost cijelog objekta i apartmana
    Danijel
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    13. kolovoza 2017.

    Ugodno, svi sadrzaji brzo dostupni.

    Mogucnost glefanja tv iz kreveta, ali nije nuzno...
    Privatnost u apartmanu. Ugodno smo se osjecali i dobro sr odmorili..
    Līga
    lv

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    25. svibnja 2018.
    It would be nice to have some basic things in kitchen for cooking (salt, oil etc)
    Friendly owner, very comfortable room. Great sunset from balcony, close to beach and supermarket.
    Antonio Tomaš
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    7. svibnja 2018.

    Nice !!!

    Milomir
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    4. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Russell
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    21. listopada 2017.

    A great relaxing stay in a beautiful clean apartment

    Nothing
    Everything was great .best ever
    fr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    8. listopada 2017.
    Missing channels in english
    Large renovated apartment with good equipments
    no

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    3. listopada 2017.
    very clean
    Roman
    de

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    1. listopada 2017.

    Great stay in very nice appartments!

    Apartment Agava is located only a couple of minutes walk from the beach and we had great view on the sea! The rooms are cosy and spacious and very clean. Vice and Maia were great hosts and tried their very best to make our stay special. They were very helpful, gave us a bigger room (for the same price) and were always there for any questions and requests! We can definitely recommend Appartment Agava and Makarska
    SANTAMARIAN
    ro

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    18. rujna 2017.

    I will return with pleasure in the future

    garbage truck
    direct sea view from the balcony, exemplary room cleanliness
    Meri
    mk

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    17. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Jocelyn
    nz

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    17. rujna 2017.

    Had 3 days to relax on a busy travel schedule. Recharged fully

    Fabulous stay. Very helpful host. Close to beaches and many restaurants. supermarket next door
    kr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    14. rujna 2017.

    highly recommendable hotel

    pillow is too high..
    friendly staff very clean room very close to supermarket Tommy which is just one floor down the lobby
    Joao
    pt

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    22. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Sally
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    14. kolovoza 2017.

    Ideal apartment for our family. Large, spacious, and air conditioned. Short walk to beach.

    Ideal apartment for our family. Large, spacious, and air conditioned. It was a bonus to come back from the beach to a cleaned room, with beds made too! A lovely family business.
    Cecilie
    dk

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    14. kolovoza 2017.

    We can only recommend Apartment Agava for a nice place and the very friendly service .

    Vlatko Duvnjak
    us

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    8. kolovoza 2017.

    Agava is a top notch

    I visited Agava several times, and my experience was always excellent. Maja and Vice are wonderful hosts going above and beyond to make your experience worthwhile. I can not recommend them more, and me and my family will certainly visit them again!
    Dario
    se

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    8. kolovoza 2017.

    Good place to spend your vacation

    Had to walk through the markets backside where they had their trashes to go to the beach or the room
    Large room Great air condition Large bathroom Great staff and helpful Good location, 2-3 minutes walk to beach 15 min walk to the harbour Market, farmacy, ATM and bakery just below
    Mijo
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    24. srpnja 2017.

    Great place, great people!

    Service was fantastic and helpful.The operators were able to provide additional information for tickets in town that day and allow us earlier check-in. Great Location!!!
Učitavanje recenzija